Počet záznamů: 1  

Všechno o jídle

  1. Autor Ingram, Christine (Autor)
    NázevVšechno o jídle : světová encyklopedie / Christine Ingramová
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Fortuna Print, c2006
    Fyz.popis512 s. : barev. il.
    ISBN80-7321-251-X : 747.00 Kč
    PoznámkyObálkový podnázev: 1500 druhů přísad a jak je používat. Překlad Alena Amchová, Štěpánka Svobodová, Eva Brdičková
    Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla jídlo * kuchařské suroviny
    Forma, žánr přehledy
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.2, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 242625Půjčovna literaturydepozitář
    Všechno o jídle

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.