Počet záznamů: 1
Všechno o jídle
Autor Ingram, Christine (Autor) Název Všechno o jídle : světová encyklopedie / Christine Ingramová Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : Fortuna Print, c2006 Fyz.popis 512 s. : barev. il. ISBN 80-7321-251-X : 747.00 Kč Poznámky Obálkový podnázev: 1500 druhů přísad a jak je používat. Překlad Alena Amchová, Štěpánka Svobodová, Eva Brdičková Obsahuje rejstřík Předmět.hesla jídlo * kuchařské suroviny Forma, žánr přehledy Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 * (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 2, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 242625 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1