Počet záznamů: 1  

Jídlo

  1. NázevJídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal]
    Další autor Freedman, Paul H., 1949- (Editor)
    Kolebáčová, Radka, 1981- (Překladatel)
    Roubal, Petr, 1975- (Překladatel)
    Vydání1. české vyd.
    Nakl.údajePraha : Mladá fronta, 2008
    Fyz.popis368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm
    ISBN978-80-204-1847-0 (váz.) : 999.00 Kč
    PoznámkyObsahuje bibliografii a rejstřík
    Název origináluFood: the history of taste
    Předmět.hesla kuchařství - dějiny * kuchařství * gastronomie - dějiny * gastronomie
    Forma, žánr monografie
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 262621Půjčovna literaturydepozitář
    Jídlo

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.