Počet záznamů: 1
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Autor Dostálová, Jana, 1943- (Autor) Název Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : Forsapi, [2008?] Fyz.popis 53 s. : barev. il. ; 21 cm ISBN 978-80-903820-8-4 (brož.) : 100.00 Kč Edice Stručné informace pro pacienty ; sv. 2 Edice/záhl. Stručné informace pro pacienty Poznámky Obsahuje rejstřík. Terminologický slovník Předmět.hesla potraviny - zdravotní aspekty * potravinářská technologie - zdravotní aspekty * kuchařství - zdravotní aspekty Forma, žánr informační publikace Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 663/664 * 613.26/.29 * 641/642 * 614 * (036) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Obsah Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 283039 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1