Počet záznamů: 1  

Čokoláda

  1. Autor Tibballs, Kirsten (Autor)
    NázevČokoláda : lahodné recepty rady, jak připravit nejrůznější sušenky, dorty, cukrovinky a dezerty / Kirsten Tibballs ; z anglického originálu Chocolate ... přeložila Vladimíra Fonfárová
    Unif.název Chocolate. Česky
    Další autor Fonfárová, Vladimíra, 1983- (Překladatel)
    Nakl.údajePraha : Dobrovský s.r.o., 2016
    Fyz.popis255 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-7390-498-2 Kč 499.00
    EdiceKnihy Omega
    Edice/záhl. Knihy Omega
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla čokoláda * čokoládové cukrovinky * moučníky
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT663.91 * 663.918.5 * 641.85 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 350470Půjčovna literaturymístní sklad
    Čokoláda

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.