Počet záznamů: 1
Gastronomie a technologie přípravy pokrmů
Autor Šindler, Michal (Autor) Název Gastronomie a technologie přípravy pokrmů / Michal Šindler Další korp. Masarykova univerzita. Lékařská fakulta (Nakladatel, vydavatel) Vydání První vydání Nakl.údaje Brno : Masarykova univerzita, 2015 Fyz.popis 198 stran : ilustrace ; 30 cm ISBN 978-80-210-7878-9 Kč 339.00 Poznámky Název z obálky. Nad názvem: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta. 400 výtisků Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Předmět.hesla gastronomie * kuchařství * kuchařské suroviny * příprava jídel * potravinářská mikrobiologie Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641/642 * 641.1/.3 * 641.55 * 579.67 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 355481 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1