Počet záznamů: 1
Chemie na talíři
Autor Dvořák, Ondřej, 1962- (Autor) Název Chemie na talíři / Ondřej Dvořák Vydání První vydání Nakl.údaje Praha : Grada Publishing, 2021 Fyz.popis 207 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 24 cm ISBN 978-80-271-2881-5 Kč 359.00 Poznámky Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla potravinářská chemie * jídla * potraviny * kuchařství * všeobecnosti a zajímavosti Forma, žánr populárně-naučné publikace Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663/664:54 * 641.55 * 641/642 * 0/9 * (0.062) Anotace Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek?Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 399301 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1