Počet záznamů: 1
Bakterie, jich význam v zdravotnictví, potravinářství a v polním hospodářství
Autor Pastejřík, Jan, 1869-1968 (Autor) Název Bakterie, jich význam v zdravotnictví, potravinářství a v polním hospodářství / napsal Jan Pastejřík Další autor Pastejřík, Jan, 1869-1968 (Autor úvodu atd.) Pastejřík, Jan, 1869-1968 (Jiná role) Nakl.údaje V Praze : Ústředni nakladatelství, knihkupectví a papírnictví učitelstva českoslovanského, 1917 Fyz.popis 142 s. : čb. il. ; 16 cm ISBN Kč 100.00 Edice Průvodce vědou a uměním : příruční knihovna vzdělávací ; sv. 10 Poznámky Vydal Josef Rašín. 4 fotografie, 38 mikrofotografií, 10 kreseb. Poznámky pod čarou. Předmluva: Jan Pastejřík. Vyobrazení: převážně autor. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii s. 7-8 Určeno pro Určeno školám, dorůstajícím kupcům, hospodářům a hospodyňkám, i těm, kteří se zajímají o veřejné zdravotnictví Předmět.hesla 7 mikrobiologei * bakterie Klíč.slova biologie * mikrobiologie * bakteriologie * bakterie * typy bakterií * význam bakterií * zdravotnictví * nemoci * zemědělství * choroby rostlin * potravinářství * výklady Forma, žánr 7 výklady (forma) Konspekt 579 - Mikrobiologie MDT 579.81/.87 * 579+578 * 63 * 663/664 * 61 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1