Počet záznamů: 1
Co máme vědět o přípravě pokrmů
Autor Klimentová, Maryna, 1905-1987 (Autor) Název Co máme vědět o přípravě pokrmů : technologie přípravy jídel / Maryna Klimentová ; [úvodní stati K. Halačka] Další autor Halačka, Karel, 1910-2002 (Autor úvodu atd.) Vydání 2. vyd., v SZdN 1. vyd. Nakl.údaje Praha : SZdN, 1957 (Rudé právo) Fyz.popis 380 s., [90] s. obr. příl. ; 25 cm Poznámky 20000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla příprava jídel * společné stravování Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 * 640.4/.5 * (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1