Počet záznamů: 1
Technologie masa
Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor) Název Technologie masa / Ivo Ingr Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996 Fyz.popis 273 s. : il. ; 29 cm ISBN 80-7157-193-8 Poznámky Tab.. 529 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Bibliogr. Určeno pro Určeno pro posl. agronomické fak. Předmět.hesla maso * masné výrobky * 7 meat * 7 meat products Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Konspekt 637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 637.5 * 637.5+664.91/.95 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1