Počet záznamů: 1  

Rok v české kuchyni

  1. Autor Úlehlová-Tilschová, Marie, 1896-1978 (Autor)
    NázevRok v české kuchyni / M. Úlehlová-Tilschová
    Vydání2. vydání
    Nakl.údajePraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1959
    Fyz.popis338 stran : ilustrace ; 25 cm
    ISBNKčs 25,50
    Poznámky68000 výtisků, část nákladu brožována (Kčs 18,50). Obsahuje rejstřík. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla jídla * česká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55 * 641.56(=162.3) * (083.12)
    AnotaceS novými doplňky a účelnějším uspořádáním vychází 2. vydání obsáhlé knihy, v níž autorka seznamuje (především venkovské hospodyně) se základními požadavky na hygienu potravin, uvádí mnoho předpisů na dobré a zdravé pokrmy, na konzervování masa, vajec, zeleniny atd. Připojena je stať dr. Augustina Wolfa o otázkách hygieny společného stravování.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Rok v české kuchyni

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.