Počet záznamů: 1  

Technologie pekařství

  1. NázevTechnologie pekařství. 2. díl, Bílé pekárny - výrobny bílého pečiva / Zprac. kol. zaměstnanců odd. pekáren a cukráren Ústř. rady družstev za ved. Josefa Spousty ; Úv.: Antonín Zmrhal
    Část názvuBílé pekárny - výrobny bílého pečiva
    Další autor Spousta, Josef, 1886-1969 (Editor)
    Další korp. Ústřední rada družstev
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Úroda, 1953 (Práce, z.z.)
    Fyz.popis261, [1] s. : [3] příl. [55] s. obr. příl. ; 8°
    PoznámkyPřehl. lit.. Podnázev části: Populárně odb. pojednání o provozovnách pro výrobu bílého pečiva a o technologickém postupu při této výrobě. Vyd. Ústř. rada družstev. 5000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.