Počet záznamů: 1  

Domácí konzervování ovoce a zeleniny

  1. Autor Hostašová, Božena (Autor)
    NázevDomácí konzervování ovoce a zeleniny / Božena Hostašová, Eduard Němec, Libuše Vlachová ; [předmluva Stanislav Hejda ; ilustrovala Alena Máchová ; fotografie Eva a Tomáš Dvořákovi]
    Další autor Němec, Eduard (Autor)
    Vlachová, Libuše (Autor)
    Máchová, Alena (Ilustrátor)
    Dvořák, Tomáš, 1952- (Fotograf)
    Dvořáková, Eva, 1954 prosinec 30.- (Fotograf)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Avicenum, 1980 (Čes. Těšín : Tisk 3)
    Fyz.popis273 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. (převážně barev.) ; 8°
    ISBNKčs 35,00
    PoznámkyIl. tit. list. Obálka a vazba: Daniela Havlíčková. 40000 výt.. Rejstřík technologických postupů. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny * 7 fruit preservation * 7 vegetables preservation
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky * 7 cookbooks
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT664.85 * 664.83/.84 * (083.12)
    AnotacePrvní část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Domácí konzervování ovoce a zeleniny

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.