Počet záznamů: 1  

Technologie a technika výroby zmrazených potravin

  1. Autor Hrubý, Jaroslav (Autor)
    NázevTechnologie a technika výroby zmrazených potravin / Jaroslav Hrubý
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL, 1986 (TZ)
    Fyz.popis358 s. : il. ; 21 cm
    ISBN34 Kčs
    Poznámky2000 výt.. Vazba a obálka Vladislav Jacák. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.heslaZmrazování - technika a technologie - potraviny - příručky odborné
    Forma, žánr příručky
    MDT621.565 * 664.8.037
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Technologie a technika výroby zmrazených potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.