Počet záznamů: 1
Human nutrition and prevention of food-borne diseases
Autor Matějíčková, Radka (Autor) Název Human nutrition and prevention of food-borne diseases / author Radka Matějíčková, co-author Richard Sovják Další autor Sovjak, Richard (Autor) Další korp. Česká zemědělská univerzita v Praze. Institut tropického a subtropického zemědělství Nakl.údaje Prague : Czech University of Agriculture, 2004 Fyz.popis 191 s. : il. ; 29 cm ISBN 80-213-1144-4 978-80-213-1144-2 Kč 220,00 Poznámky Nad názvem: Czech University of Agriculture Prague, Institute of Tropics and Subtropics. 1. dotisk r. 2007 (20 výt.), 2. dotisk r. 2009 (192 s., 50 výt.). DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Předmět.hesla výživa člověka * trávicí potíže * alimentární infekce * alimentární intoxikace * prevence onemocnění * 7 human nutrition * 7 indigestion * 7 food-borne infections * 7 food poisoning * 7 prevention of diseases Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Konspekt 616 - Patologie. Klinická medicína MDT 612.39 * 613.2 * 616.3-008 * 616.33-002 * 616-022.3:613.2 * 615.9:613.2 * 616-084 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. angličtina URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1