Počet záznamů: 1  

Metodický postup využití molekulárních metod pro posouzení fyziologického stavu topolu šedého (Populus xcanescens Aiton Sm.) v průběhu kryokonzervace

  1. Info** Dokument se zpracovává **
    Autor Pokorná, Eva, 1983- (Autor)
    NázevMetodický postup využití molekulárních metod pro posouzení fyziologického stavu topolu šedého (Populus xcanescens Aiton Sm.) v průběhu kryokonzervace : certifikovaná metodika / Eva Pokorná, Martina Komárková, Pavlína Máchová, Miloš Faltus
    Další autor Komárková, Martina, 1989- (Autor)
    Máchová, Pavlína, 1967- (Autor)
    Faltus, Miloš, 1970- (Autor)
    Nakl.údajeStrnady : Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i., 2023
    Fyz.popis35 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7417-255-7
    EdiceCertifikované metodiky pro praxi
    Lesnický průvodce, ISSN 0862-7657 ; 2/2023
    Edice/záhl. Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti. Metodiky
    Lesnický průvodce (Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti)
    PoznámkyObsahuje bibliografii
    Poznámka o jazykuAnglická resumé
    Předmět.hesla topol šedý * genetické zdroje * kryotechnika (biologie) * fyziologie rostlin * genetické metody
    Forma, žánr certifikované metodiky
    Konspekt581 - Obecná botanika
    MDT582.681.82 * 575.113:582 * 57.086.13 * 581.1 * 57.088.7 * (083.744)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 420664Půjčovna literaturydepozitář** Dokument se zpracovává **
    Metodický postup využití molekulárních metod pro posouzení fyziologického stavu topolu šedého (Populus xcanescens Aiton Sm.) v průběhu kryokonzervace
    Metodický postup využití molekulárních metod pro posouzení fyziologického stavu topolu šedého (Populus xcanescens Aiton Sm.) v průběhu kryokonzervace

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.