Počet záznamů: 1  

Gastronomie českého středověku

  1. Autor Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (Autor)
    NázevGastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá
    VydáníPrvní vydání
    Nakl.údajePraha : Grada Publishing, 2024
    Fyz.popis224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-3829-6 Kč 399.00
    PoznámkyObálkový podnázev: 111 dobových receptů. Terminologický slovník
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla dějiny gastronomie - Česko * jídlo - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * středověk - Česko * česká jídla
    Forma, žánr monografie * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642(091) * 641/642 * 640 * 316.3"04/14" * 641.56(=162.3) * (437.3) * (048.8) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 420465Půjčovna literaturyvolný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
    Gastronomie českého středověku

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.