Počet záznamů: 1
Základní pochody chemické a potravinářské výroby
Autor Dohnal, Jiří, 1963- (Autor) Název Základní pochody chemické a potravinářské výroby. 1. díl, Destilace a rektifikace / Jiří Dohnal Část názvu Destilace a rektifikace Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : ČVUT, 1967 Fyz.popis 149 s. Edice Učební texty vys. škol Poznámky V tiráži uveden rok vydání 1968 Předmět.hesla výroba chemická - výroba potravinářská - destilace a rektifikace - učebnice vysokoškol. MDT 66.06(075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 44551 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1