Počet záznamů: 1  

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

  1. Autor Šilhánková, Ludmila, 1927-2011 (Autor)
    NázevMikrobiologie pro potravináře a biotechnology / Ludmila Šilhánková
    VydáníVyd. 3., opr. a dopl., v nakl. Academia 1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Academia, 2002
    Fyz.popis363 s. : il.
    ISBN80-200-1024-6 (brož.)
    978-80-200-1703-1 (1. dotisk : brož.) : 245.00 Kč
    PoznámkyOpravený a doplněný reprint 2. vyd.. 1. dotisk r. 2008
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla mikrobiologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT579 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 2
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 201624 aPůjčovna literaturydepozitář
    J 201624 bPůjčovna literaturydepozitář
    Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.