Počet záznamů: 1  

Všechno o jídle

  1. SYS0529487
    LBL
      
    01253nam-a2200337-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231002152910.8
    007
      
    ta
    008
      
    061201s2006----xr-a---e------001-0-cze--
    015
      
    $a cnb001705633
    020
      
    $a 80-7321-251-X : $c 747.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)403617612
    040
      
    $a OSA001 $b cze $d KLG001
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.55 $2 undef
    080
      
    $a (048.8) $2 undef
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0098643 $a Ingram, Christine $4 aut
    245
    10
    $a Všechno o jídle : $b světová encyklopedie / $c Christine Ingramová
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Fortuna Print, $c c2006
    300
      
    $a 512 s. : $b barev. il.
    500
      
    $a Obálkový podnázev: 1500 druhů přísad a jak je používat
    500
      
    $a Překlad Alena Amchová, Štěpánka Svobodová, Eva Brdičková
    504
      
    $a Obsahuje rejstřík
    650
    04
    $7 kl_us_auth*0217481 $a jídlo
    650
    04
    $7 kl_us_auth*0240671 $a kuchařské suroviny
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003185 $a přehledy
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:34012220-c489-11e3-b110-005056827e51 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:24e4cd3f309c183b15f6a78c2fcc907d
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.