Počet záznamů: 1  

Suroviny

  1. SYS0975223
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20240502011731.5
    007
      
    ta
    008
      
    140908s2014----xr-a---d-p----000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002615684
    020
      
    $a 978-80-7333-108-5 $q (brož.) : $c 320.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)894845084
    040
      
    $a KLG001 $b cze
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $9 19 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.1/.3 $2 MRF
    080
      
    $a 663.916 $2 MRF
    080
      
    $a (075.3) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0011879 $a Bláha, Ludvík $4 aut
    245
    10
    $a Suroviny : $b pro obor vzdělání cukrář / $c Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek
    250
      
    $a 5., aktualiz. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Informatorium, $c 2014
    300
      
    $a 214 s. : $b il. ; $c 25 cm
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    520
    3-
    $a Základní poznatky o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Tradiční i nové druhy surovin a různé přípravky, kypřící prostředky, přídatné látky a obalové materiály. $c flexibooks
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001324 $a cukrářství $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0251822 $a potravinářské suroviny $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002834 $a učebnice středních škol $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0251797 $a Kopová, Ivana $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0037434 $a Šrek, František $4 aut
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.