Počet záznamů: 1  

Pekařská technologie

  1. SYS1063024
    LBL
      
    01831nam^a2200517^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208173721.7
    007
      
    ta
    008
      
    150803s2014^^^^xr^a^^^e-pf^^-000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002721809
    020
      
    $a 978-80-905481-0-7 $q (vázáno) : $c Kč 350.00
    035
      
    $a (OCoLC)920663597
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d KLG001 $e rda
    072
    -7
    $a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22
    080
      
    $a 664.6 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664 $2 MRF
    080
      
    $a 664.661/.664 $2 MRF
    080
      
    $a (075.3) $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0337676 $a Šedivý, Petr $4 aut
    245
    10
    $a Pekařská technologie. $n II., $p Výroba chleba / $c Petr Šedivý, Jaroslav Albrecht
    246
    30
    $a Výroba chleba
    264
    -1
    $a Praha : $b Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář, s.r.o., $c 2014
    300
      
    $a 222 stran : $b ilustrace (převážně barevné) ; $c 22 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Knižnice Pekaře a cukráře
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0270873 $a pekařství $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0009478 $a potravinářská technologie $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0280285 $a chléb $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002834 $a učebnice středních škol $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002832 $a příručky $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0356804 $a Albrecht, Jaroslav, $d 1956- $4 aut
    830
    -0
    $7 kl_us_auth*0246032 $a Knižnice Pekaře a cukráře
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.