Počet záznamů: 1  

Proces liberalizace cen v potravinové vertikále a jeho důsledky

  1. Autor Kutil, Jaroslav (Autor)
    NázevProces liberalizace cen v potravinové vertikále a jeho důsledky / Jaroslav Kutil
    Další korp. Ekonomický ústav (Československá akademie věd)
    Nakl.údajePraha : Ekonomický ústav ČSAV, 1992
    Fyz.popis90 s. : il.
    ISBN80-7006-100-6
    EdiceVýzkumné publikace Ekonomického ústavu ČSAV ; VP č. 415
    Edice/záhl.Ekonomický ústav (Československá akademie věd). Výzkumné publikace
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Poznámka o jazykuČeské a anglické resumé
    Předmět.hesla ceny * individuální spotřeba * ekonomika zemědělství * potravinářský průmysl * ekonomická transformace * 7 prices * 7 consumption (economics) * 7 economics of agriculture * 7 food industry * 7 economic transformation
    Československo * 7 Czechoslovakia
    Klíč.slovamezinárodní srovnávání
    Forma, žánr studie * 7 studies
    Konspekt330.5+338 - Národní hospodářství a hospodářská politika
    MDT338.5 * 330.567.22 * 338.43.01 * 663/664 * 338 * (437) * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Proces liberalizace cen v potravinové vertikále a jeho důsledky

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.