Počet záznamů: 1  

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

  1. SYSc291997
    LBL
      
    00996nam-a2200289-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20180626175420.0
    007
      
    ta
    008
      
    030228|2002uuuuxr-a---e-p----001-0-cze--
    020
      
    $a 80-200-1024-6 (brož.)
    020
      
    $a 978-80-200-1703-1 (1. dotisk : brož.) : $c 245.00 Kč
    040
      
    $a KLG001 $b cze
    080
      
    $a 579 $2 undef
    080
      
    $a (075.8) $2 undef
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0003480 $a Šilhánková, Ludmila, $d 1927-2011 $4 aut
    245
    10
    $a Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology / $c Ludmila Šilhánková
    250
      
    $a Vyd. 3., opr. a dopl., v nakl. Academia 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Academia, $c 2002
    300
      
    $a 363 s. : $b il.
    500
      
    $a Opravený a doplněný reprint 2. vyd.
    500
      
    $a 1. dotisk r. 2008
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0002388 $a mikrobiologie
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.