Počet záznamů: 1  

Sborník aplikačních postupů

  1. SYS0954691
    LBL
      
    01915nam^a2200505^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208171246.2
    007
      
    ta
    008
      
    140325s2014^^^^xr^a^^^e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002575795
    020
      
    $a 978-80-86380-71-1 $q (kroužková vazba) : $c 345.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)879565466
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d KLG001
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 663.2 $2 MRF
    080
      
    $a 663.25 $2 MRF
    080
      
    $a 543.6:663/664 $2 MRF
    080
      
    $a 614.31 $2 MRF
    080
      
    $a 642.63:663.21/.22 $2 MRF
    080
      
    $a (062.552) $2 MRF
    245
    00
    $a Sborník aplikačních postupů : $b víno - analýza, technologie výroby, gastronomie / $c tým autorů Vlastimil Fic ... [et al.]
    246
    30
    $a Víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Český Těšín : $b 2 Theta, $c 2014
    300
      
    $a 126 s. : $b il. ; $c 24 cm
    500
      
    $a Nad názvem: Ústav analýzy a chemie potravin a Ústav technologie potravin, Fakulta technologická, Univerzita Tomáše Bati v Zlíně
    500
      
    $a 500 výt.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0209081 $a víno $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0238856 $a výroba vína $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0205222 $a analýza potravin $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0007080 $a sommelierství $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003024 $a sborníky $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0062255 $a Fic, Vlastimil, $d 1925- $4 aut
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0318370 $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $b Ústav analýzy a chemie potravin
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0335814 $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $b Ústav technologie a mikrobiologie potravin
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.