Počet záznamů: 1
Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě
Autor Kalač, Pavel, 1943- (Autor) Název Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě : vědecká monografie / Pavel Kalač, Jiří Špička Další autor Špička, Jiří (Autor) Další korp. Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta Vydání 1. vyd. Nakl.údaje V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2006 Fyz.popis 57 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-7040-901-0 (brož.) : 55.00 Kč Poznámky Anglické resumé. Přehled latinských názvů sladkovodních ryb. 50 výt.. Nad názvem: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta Obsahuje bibliografie Předmět.hesla sladkovodní ryby * fyziologie živočichů * lipidy * mastné kyseliny * výživa člověka Forma, žánr studie Konspekt 577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika MDT 612.397 * 547.29+547.39 * 665.12 * 639.21 * 591.1 * 577.115 * 577.115.3 * 612.39 * 613.2 * (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 245573 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1