Počet záznamů: 1  

Péče o břehové porosty v prostředí s přítomností bobra evropského

  1. Autor Zýka, Vladimír, 1990- (Autor)
    NázevPéče o břehové porosty v prostředí s přítomností bobra evropského : certifikovaná metodika = Management of riparian stands in the environment with European beaver : certified methodology / autorský kolektiv Vladimír Zýka, Karel Černý, Daniel Zahradník, Jiří Vait, Aleš Vorel, Michal Andreas, Vojtěch Barták, Veronika Strnadová, Tereza Brestovanská, Pavel Bulíř
    Souběžný názevManagement of riparian stands in the environment with European beaver
    Další autor Černý, Karel, 1971- (Autor)
    Zahradník, Daniel, 1969- (Autor)
    Vait, Jiří (Autor)
    Vorel, Aleš, 1976- (Autor)
    Andreas, Michal, 1970- (Autor)
    Barták, Vojtěch (Autor)
    Strnadová, Veronika (Autor)
    Brestovanská, Tereza (Autor)
    Bulíř, Pavel, ml., 1978- (Autor)
    Nakl.údaje[Průhonice] : [Výzkumný ústav Silva Taroucy pro krajinu a okrasné zahradnictví], [2021]
    Fyz.popis55 stran : barevné ilustrace, mapy ; 30 cm
    ISBN978-80-87674-48-2
    EdiceCertifikovaná metodika
    Edice/záhl. Výzkumný ústav Silva Taroucy pro krajinu a okrasné zahradnictví. Certifikovaná metodika
    PoznámkyObsahuje bibliografie
    Poznámka o jazykuAnglické resumé
    Předmět.hesla péče o krajinu - Česko * nivní biotopy - Česko * břehové porosty - Česko * poškození rostlin * bobr evropský
    Forma, žánr certifikované metodiky
    Konspekt574 - Obecná ekologie
    MDT502.5+712 * 574.2(285.33) * 581.524/.526:551.435.12 * 632.1 * 599.322.3 * (437.3) * (083.744)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 405457Půjčovna literaturydepozitářpouze prezenčně
    Péče o břehové porosty v prostředí s přítomností bobra evropského

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.