Počet záznamů: 1
Úvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I
Autor Cakl, Jiří, 1954-2021 (Autor) Název Úvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I. / Jiří Cakl, Hana Jiránková, Petr Doleček, Bedřich Šiška Další autor Jiránková, Hana (Autor) Doleček, Petr, 1957- (Autor) Šiška, Bedřich (Autor) Další korp. Univerzita Pardubice. Chemicko-technologická fakulta (Nakladatel, vydavatel) Vydání Vydání druhé, opravené Nakl.údaje Pardubice : Univerzita Pardubice, 2022 Fyz.popis 143 stran : ilustrace ; 30 cm ISBN 978-80-7560-405-7 Kč 149.00 Poznámky Nad názvem: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická. 200 výtisků Obsahuje bibliografii Určeno studentům Fakulty chemicko-technologické Univerzity Pardubice Předmět.hesla výroba potravin * potravinářská technologie * potravinářské stroje Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664 * 663/664-93 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 406542 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1