Počet záznamů: 1  

Úvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I

  1. Autor Cakl, Jiří, 1954-2021 (Autor)
    NázevÚvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I. / Jiří Cakl, Hana Jiránková, Petr Doleček, Bedřich Šiška
    Další autor Jiránková, Hana (Autor)
    Doleček, Petr, 1957- (Autor)
    Šiška, Bedřich (Autor)
    Další korp. Univerzita Pardubice. Chemicko-technologická fakulta (Nakladatel, vydavatel)
    VydáníVydání druhé, opravené
    Nakl.údajePardubice : Univerzita Pardubice, 2022
    Fyz.popis143 stran : ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-7560-405-7 Kč 149.00
    PoznámkyNad názvem: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická. 200 výtisků
    Obsahuje bibliografii
    Určeno studentům Fakulty chemicko-technologické Univerzity Pardubice
    Předmět.hesla výroba potravin * potravinářská technologie * potravinářské stroje
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664 * 663/664-93 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 406542Půjčovna literaturymístní sklad
    Úvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.