Počet záznamů: 1  

Výroba surového a bílého cukru

  1. Autor Gebler, Jaroslav, 1948- (Autor)
    NázevVýroba surového a bílého cukru : Určeno [též] žákům odb. škol potrav. 4. [část], Surovárenské cukroviny / Jaroslav Gebler
    Část názvuSurovárenské cukroviny
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL, 1975 (Mír 5)
    Fyz.popis167, [1] s. ; il. 8°
    EdiceŘada potravinářské literatury
    Knižnice potravináře
    Edice/záhl.Řada potravinářské literatury
    Knižnice potravináře
    Poznámky2500 výt.. S obr., fot. a tb. v textu. Navazuje na předchozí svazky, které naps. Rudolf Bretschneider a Alois Dolinek. Obálka: Ignác Janík. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla7 cukrovarnická technologie * 7 cukr * 7 výroba
    Předmět.heslaCukr - výroba - příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT664.1.05(024)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Výroba surového a bílého cukru

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.