Počet záznamů: 1  

Základní pochody chemické a potravinářské výroby

  1. Autor Dohnal, Jiří, 1963- (Autor)
    NázevZákladní pochody chemické a potravinářské výroby. 1. díl, Destilace a rektifikace / Jiří Dohnal
    Část názvuDestilace a rektifikace
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : ČVUT, 1967
    Fyz.popis149 s.
    EdiceUčební texty vys. škol
    PoznámkyV tiráži uveden rok vydání 1968
    Předmět.heslavýroba chemická - výroba potravinářská - destilace a rektifikace - učebnice vysokoškol.
    MDT66.06(075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 44551Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.