Počet záznamů: 1  

Výroba potravin a nutriční hodnota

  1. Autor Sluková, Marcela (Autor)
    NázevVýroba potravin a nutriční hodnota / Marcela Sluková a kolektiv
    VydáníVydání první
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016
    Fyz.popis168 stran : ilustrace ; 29 cm
    ISBN978-80-7080-947-1 Kč 199.00
    PoznámkyObsahuje bibliografické odkazy
    Předmět.hesla výroba potravin * nutriční hodnota potravin
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664 * 641.1 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 350096Půjčovna literaturymístní skladvypůjčený (do 07.12.2024)
    Výroba potravin a nutriční hodnota

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.