Počet záznamů: 1  

Výroba a úprava potravin

  1. SYS1514085
    LBL
      
    00000cam^a22^^^^^2a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231001174011.7
    008
      
    000105s1932^^^^xr^adf^f^^^^^^001^0^cze^d
    015
      
    $a cnb000937154
    035
      
    $a (nkpdnnt)0576375
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABA009 $d CBA001
    072
    -7
    $a 664 $x Potravinářský průmysl $9 19 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 664.6 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664 $2 MRF
    080
      
    $a 664.661/.664 $2 MRF
    080
      
    $a (075) $2 MRF
    100
    1-
    $a Kubásek, Alois $7 unknown*jk01070258 $4 aut
    245
    10
    $a Výroba a úprava potravin. $n Část druhá, $p Technologie pekařství. $n Díl I. / $c Alois Kubásek, Josef Spousta
    246
    30
    $a Technologie pekařství
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Nákladem Československé společnosti chemické, $c 1932
    300
      
    $a 338 s., [12] l. obr. příl. : $b il., grafy
    490
    1-
    $a Chemická technologie ; $v sv. 4, seš. 3
    500
      
    $a Obsahuje rejstříky
    500
      
    $a Rozložená titulní strana
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    650
    07
    $a pekařství $7 kl_us_auth*0270873 $2 czenas
    650
    07
    $a potravinářská technologie $7 kl_us_auth*h0009478 $2 czenas
    650
    07
    $a výroba potravin $7 kl_us_auth*h0003962 $2 czenas
    650
    07
    $a chléb $7 kl_us_auth*0280285 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice $7 kl_us_auth*u0002830 $2 czenas
    700
    1-
    $a Spousta, Josef, $d 1886-1969 $7 kl_us_auth*p0203925 $4 aut
    830
    -0
    $a Chemická technologie ; $v 4
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:b4c80b30-4154-11ec-9253-5ef3fc9bb22f $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:df1c07c0c936bae48309e7983b0de712
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.