Počet záznamů: 1  

Kulinární tradice moravských a slezských regionů

  1. Autor Kubásková, Lucie (Autor)
    NázevKulinární tradice moravských a slezských regionů / Lucie Kubásková, Jana Jírovcová
    Další autor Jírovcová, Jana (Autor)
    VydáníVydání první
    Nakl.údajePraha : Národní zemědělské muzeum, s.p.o., 2021
    Fyz.popis191 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 28 cm
    ISBN978-80-88270-25-6
    PoznámkyObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Poznámka o jazykuAnglické resumé
    Předmět.hesla stravování - Česko * stravovací zvyky - Česko * dějiny gastronomie - Česko * tradiční jídla - Česko
    Morava (Česko) * Slezsko (Česko)
    Forma, žánr katalogy výstav
    Konspekt64 - Domácí hospodářství
    MDT640 * 613.2 * 640.4 * 392.81 * 641/642(091) * 641.56-028.78 * (437.32) * (437.33) * (083.824)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 403691Půjčovna literaturyvolný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
    Kulinární tradice moravských a slezských regionů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.