Počet záznamů: 1
Gastronomie
Autor Fišera, Miroslav (Autor) Název Gastronomie : vybrané kapitoly / Miroslav Fišera a kolektiv autorů Další korp. Vysoká škola obchodní a hotelová (Jiná role) Vydání 1. vydání Nakl.údaje Český Těšín : 2 Theta, 2016 Fyz.popis 285 stran : ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-86380-78-0 Kč 440.00 Poznámky Na obálce pod názvem: Vysoká škola obchodní a hotelová. 300 výtisků Obsahuje bibliografie Poznámka o jazyku Částečně slovenský text, anglické a německé resumé Předmět.hesla gastronomie * hotelnictví * výživa člověka * nápoje * potraviny * bezpečnost potravin * hygiena potravin Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 * 640.4 * 613.2 * 641.87 * 613.26/.29 * 614.31:663/664 * 614.31 * (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština * slovenština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 354963 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1