Počet záznamů: 1  

Chemie na talíři

  1. Autor Dvořák, Ondřej, 1962- (Autor)
    NázevChemie na talíři / Ondřej Dvořák
    VydáníPrvní vydání
    Nakl.údajePraha : Grada Publishing, 2021
    Fyz.popis207 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 24 cm
    ISBN978-80-271-2881-5 Kč 359.00
    PoznámkyObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla potravinářská chemie * jídla * potraviny * kuchařství * všeobecnosti a zajímavosti
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT663/664:54 * 641.55 * 641/642 * 0/9 * (0.062)
    AnotaceCo se děje na pánvi, když si smažíme řízek?Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 399301Půjčovna literaturymístní sklad
    Chemie na talíři

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.