Počet záznamů: 1
Gastronomie českého středověku
Autor Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (Autor) Název Gastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá Vydání První vydání Nakl.údaje Praha : Grada Publishing, 2024 Fyz.popis 224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-3829-6 Kč 399.00 Poznámky Obálkový podnázev: 111 dobových receptů. Terminologický slovník Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Předmět.hesla dějiny gastronomie - Česko * jídlo - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * středověk - Česko * česká jídla Forma, žánr monografie * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642(091) * 641/642 * 640 * 316.3"04/14" * 641.56(=162.3) * (437.3) * (048.8) * (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 420465 Půjčovna literatury volný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
Počet záznamů: 1