Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů 4

  1. SYS0710691
    LBL
      
    01551nam^a2200397^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208161029.6
    007
      
    ta
    008
      
    091113s2009^^^^xr^af^^d^p^^^^000^0^cze^d
    015
      
    $a cnb002009467
    020
      
    $a 978-80-7373-066-6 (brož.) : $c 127.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)481115716
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d KLG001
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55:637.5 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    080
      
    $a (075.3) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0001712 $a Sedláčková, Hana, $d 1925-2020 $4 aut
    245
    10
    $a Technologie přípravy pokrmů 4. : $b učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / $c Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko
    250
      
    $a 2., upr. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Fortuna, $c 2009
    300
      
    $a 93 s., [16] s. barev. obr. příl. : $b il. ; $c 30 cm
    650
    07
    $a kuchařství $2 czenas $7 kl_us_auth*h0005160
    650
    07
    $a masitá jídla $2 czenas $7 kl_us_auth*h0002019
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $2 czenas $7 kl_us_auth*u0002511
    655
    -7
    $a učebnice středních škol $2 czenas $7 kl_us_auth*u0002834
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0000360 $a Nodl, Ladislav, $d 1929-2008 $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0032552 $a Řešátko, Jaroslav $4 aut
    856
    41
    $y Obsah $u http://toc.nkp.cz/NKC/200911/contents/nkc20092009467_1.pdf
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.