Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0337676^"
  1. Pekařská technologie. V., Moderní trendy v pekárenství / Martin Hanus, Eva Řehák Nováková, Pavel Skřivan, Petr Šedivý .  Praha :  Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o.,  2021  389 stran   [1, z toho volných 1]
    Pekařská technologie
  2. Pekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Radovan Smrž, Pavel Skřivan .  Praha :  Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o.,  2016  333 stran   [1, z toho volných 1]
    Pekařská technologie
  3. Pekařská technologie. III., Výroba běžného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Pavel Skřivan .  Praha :  Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář, s.r.o.,  2015  266 stran   [1, z toho volných 1]
    Pekařská technologie
  4. Pekařská technologie. II., Výroba chleba / Petr Šedivý, Jaroslav Albrecht .  Praha :  Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář, s.r.o.,  2014  222 stran   [1, z toho volných 1]
    Pekařská technologie
  5. Pekařská technologie. I., Suroviny / kolektiv autorů .  Praha :  Pekař a cukrář,  2013 .  238 s.   [1, z toho volných 1]
    Pekařská technologie


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.