Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 12  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0101165^"
  1. Průvodce léčbou diabetu 2. typu pro internisty / Martin Haluzík .  Praha :  Mladá fronta,  2018  159 stran   [2, z toho volných 1]
    Průvodce léčbou diabetu 2. typu pro internisty
  2. Ledviny a léčba diabetu : současnost a perspektivy terapie glifloziny / Martin Haluzík, Ivan Rychlík, Miloslav Franěk .  Praha :  Mladá fronta,  2016  127 stran   [1, z toho volných 1]
    Ledviny a léčba diabetu
  3. Průvodce léčbou diabetu 2. typu pro internisty / Martin Haluzík .  Praha :  Mladá fronta,  2015 .  149 s.   [1, z toho volných 1]
    Průvodce léčbou diabetu 2. typu pro internisty
  4. Perorální antidiabetika : průvodce ošetřujícího lékaře / Martin Haluzík .  Praha :  Maxdorf,  c2013 .  77 s.   [2, z toho volných 2]
    Perorální antidiabetika
  5. Léčba diabetu u pacientů s onemocněním ledvin a jater / Martin Haluzík, Ivan Rychlík a kolektiv .  Praha :  Mladá fronta,  2012 .  150 s.   [1, z toho volných 1]
    Léčba diabetu u pacientů s onemocněním ledvin a jater
  6. Průvodce léčbou diabetu 2. typu pro internisty / Martin Haluzík .  Praha :  Mladá fronta,  2011 .  150 s.   [1, z toho volných 1]
    Průvodce léčbou diabetu 2. typu pro internisty
  7. Inkretinová léčba diabetu / Martin Haluzík, Štěpán Svačina .  Praha :  Mladá fronta,  2010 .  135 s.   [1, z toho volných 1]
    Inkretinová léčba diabetu
  8. Praktická léčba diabetu / Martin Haluzík a kolektiv .  Praha :  Mladá fronta,  2009 .  361 s.   [1, z toho volných 1]
    Praktická léčba diabetu
  9. Trendy soudobé diabetologie. Svazek 12 / pořadatel Martin Haluzík .  Praha :  Galén,  c2008 .  253 s.   [1, z toho volných 1]
    Trendy soudobé diabetologie
  10. Metabolický syndrom a nukleární receptory : PPAR / Martin Haluzík, Štěpán Svačina .  Praha :  Grada Publishing,  2005 .  126 s., [8] s. barev. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Metabolický syndrom a nukleární receptory

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.