Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0004684 amg^"
  1. Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole / Oldřich Kosek ; [ilustrace Daniela Andreová ; fotografie Jiří Poláček] .  Praha :  Merkur,  1986 .  271 s., [8] s. obr. příl.  
    Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole
  2. Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / Jarmila Rakušanová .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1983 .  238 s., [20] s. obr. příl.  
    Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
  3. Připravujeme zvěřinu / Zdeněk Prošek .  Praha :  Práce,  1979  31 stran  
    Připravujeme zvěřinu
  4. Nová domácí kuchařka. 2, Maso, zvěřina, drůbež, ryby / Maryna Klimentová ; fotografie: Olga Davidová, Stanislav Němec ; kresby: Dagmar Berková .  Praha :  Avicenum - zdravotnické nakladatelství,  1972  302 stran, 24 nečíslovaných stran obrazových příloh  
    Nová domácí kuchařka
  5. Lovcova kuchyně : kuchyňská úprava všech druhů zvěře pernaté a srstnaté / poměrům naší domácí kuchyně přizpůsobil Václav Soukup .  Praha :  Hejda a Tuček,  [1909] .  279 s.  
    Lovcova kuchyně


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.