Výsledky vyhledávání
- Gastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá . Praha : Grada Publishing, 2024 224 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Kuchařka pro mého syna / Veronika Zemanová ; fotografie Jana Vašáková . Praha : Smart Press, 2023 201 stran [1, z toho volných 0]
- Tajné návštěvní recepty naší babičky / Klára Trnková . Praha : Studio trnka s.r.o., 2021 38 stran [1, z toho volných 1]
- Chemie na talíři / Ondřej Dvořák . Praha : Grada Publishing, 2021 207 stran [1, z toho volných 1]
- Sladká první republika / napsaly a s veškerou pečlivostí ty nejlepší recepty vybraly Kristina Šemberová & Eva Všetíčková . Praha : scrptd, 2021 255 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Jak vaří šéfkuchaři / Stuart Farrimond . Praha : Slovart, 2020 256 stran [1, z toho volných 1]
- Hovory s řezníkem : kuchařka pro dceru z masa a kostí / Jana Florentýna Zatloukalová ; jídlo fotila Alena Hrbková . Praha : Mrs. Wolf, s.r.o., 2020 422 stran [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
- Tvořte s námi celý rok : čtyři roční období plná nápadů, inspirací pro domácí tvoření a her s dětmi a pro děti / editorka Iveta Vařečková . Praha : Burda International CZ s.r.o., [2020] ©2020 180 stran [3, z toho volných 1]
- Angličtina pro číšníky, kuchaře a gastronomii / Dagmar Lanská, Jaroslava Kutová . Jesenice : Ekopress, 2020 358 stran [2, z toho volných 1, prezenčně 1, Ve volném výběru 1]
- Tachovská kuchařka receptů, příběhů a vzpomínek = Tachauer Kochbuch der Rezepte, Geschichten und Erinnerungen / Gabriela Fatková & Andrea Königsmarková & Tereza Šlehoferová . Plzeň : Západočeská univerzita, 2019 319 stran [1, z toho volných 1]