Výsledky vyhledávání
- Hostina : kniha o tom, jak jídlo sbližuje lidi / navařila a napsala Petra Hajzlerová ; nafotil Pavel Ovsík . Praha : PeopleComm, s.r.o., 2022 133 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby / Pavla Burešová ... [et al.] . Praha : Wolters Kluwer, 2014 . 153 s. [1, z toho volných 1]
- Služby společného stravování / Lena Mlejnková a kolektiv . V Praze : Oeconomica, 2014 . 130 s. [1, z toho volných 1]
- Dobré jídlo, dobré pití prodlužují živobytí : [18.9.2009-7.2.2010 NZM Praha : 6.4.2010-31.7.2010 NZM Kačina, zámek Kačina u Kutné Hory : 7.9.2010-31.10.2010 NZM Valtice / Klára Linhartová] . Praha : Národní zemědělské muzeum Praha, 2010 . 34 s. [1, z toho volných 1]
- Služby společného stravování / Lena Mlejnková a kolektiv . Praha : Oeconomica, 2009 . 130 s. [1, z toho volných 1]
- Food & beverage management / Blanka Zimáková . Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 . 146 s. [1, z toho volných 1]
- Food & beverage management / Blanka Zimáková . Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2006 . 141 s. [1, z toho volných 1]
- Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických a sociálních zařízeních : pro odborná učiliště / Luboš Šebek . Praha : Septima, 2005 . 124 s. [1, z toho volných 1]
- Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů . Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004 . 183 s. [1, z toho volných 1]
- Praktický postup pro zavedení a funkční provozování systémů HACCP / Ivana Havelková a spoluautoři [Zdeňka Mahdiová, Miloš Žáček] . Praha : HASAP Gastro Consulting, [2004] . [16] s. [1, z toho volných 1]