Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 94  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0009078 amg^"
  1. Karel Čapek : (1890-1938) : soupis osobního fondu / zpracovala Marta Dandová .  Praha :  Památník národního písemnictví,  1997 .  40 s.  
    Karel Čapek
  2. Srdce literatury : Alois Augustin Vrzal : (1864-1930) / Ivo Pospíšil .  Boskovice :  Albert,  1993 .  45 s.  
    Srdce literatury
  3. Otakar Theer (1880-1917) : literární pozůstalost / zpracovala Jana Kirschnerová .  Praha :  Literární archív Památníku národního písemnictví v Praze,  1989  28 stran  
    Otakar Theer (1880-1917)
  4. Antal Stašek : (1843-1931) : literární pozůstalost / zpracovali Rudolf Havel, Eva Bílková .  Praha :  Literární archiv Památníku národního písemnictví,  1987  15 stran  
    Antal Stašek
  5. František Táborský (1858-1940) : literární pozůstalost / zpracovali Karol Bílek a Jiřina Straková .  Praha :  Literární archiv Památníku národního písemnictví,  1971-1987 .  2 sv. (75 25 s.)  
    nerozpoznán
  6. Josef Kopta : 1894-1962 : literární pozůstalost / zpracovala Růžena Hamanová .  Praha :  Literární archiv Památníku národního písemnictví,  1985  46 stran  
    Josef Kopta
  7. Joža Mikula : (1917-1982) : literární pozůstalost / Petra Lukešová .  Praha :  Literární archiv Památníku národního písemnictví,  1985  21 stran  
    Joža Mikula
  8. Miroslav Krajník : (1850-1907) : literární pozůstalost / zpracovala Dana Oulehlová .  Praha :  Literární archiv Památníku národního písemnictví,  1985 .  10 s.  
    Miroslav Krajník
  9. Šárka Smazalová (1945-1968) : literární pozůstalost / zpracovala Eva Bílková .  Praha :  Literární archív Památníku národního písemnictví v Praze,  1984  10 nečíslovaných stran  
    Šárka Smazalová (1945-1968)
  10. Stanislav Lom (1883-1967) : literární pozůstalost / zpracovala Jana Kirschnerová .  Praha :  Literární archív Památníku národního písemnictví v Praze,  1981  88 stran  
    Stanislav Lom (1883-1967)

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.