Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0037592 xodb^"
  1. Základy výživy / Gustav Janíček, Karel Halačka .  Praha :  SNTL,  1985 .  174 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Chemie potravin / Jiří Davídek, Gustav Janíček, Jan Pokorný .  Praha : Bratislava :  SNTL ; Alfa,  1983 .  629 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Rukověť potravinářské analytiky / Gustav Janíček, Bohouš Hampl, Karel Šandera .  Praha :  SNTL,  1962 .  740 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.