Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0047050 amg^"
  1. Výběrová bibliografie dějin českého potravinářského průmyslu : Retrospektivní bibliografie potravinářské literatury v českých zemích do roku 1945. 1. díl, Potravinářství všeobecně a obory zabývající se zpracováním sacharidických a olejnatých surovin / sestavili Zdeněk Kuttelvašer, Marie Čurdová. .  Praha :  Národní technické muzeum,  1986  276 stran  
    Výběrová bibliografie dějin českého potravinářského průmyslu
  2. Výběrová bibliografie dějin českého potravinářského průmyslu : Retrospektivní bibliografie potravinářské literatury v českých zemích zemích do roku 1945. 2. díl, Skladování a zpracování neúdržných produktů, Kvasný průmysl / sestavili Zdeněk Kuttelvašer, Marie Čurdová. .  Praha :  Národní technické muzeum,  1986  244 stran  
    Výběrová bibliografie dějin českého potravinářského průmyslu
  3. Technologie konzervárenství : učeb. text pro 3. roč. stř. prům. školy konzervárenské / František Ilčík, Josef Vagunda, Marie Čurdová .  Praha :  SNTL,  1980 .  214 s.  
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.