Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 19  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth u0003019 xodb^"
  1. Wittgenstein a psychoanalýza / John M. Heaton ; [z anglického originálu ... přeložil Lukáš Vacek] .  Praha :  Triton,  2005 .  75 s.   [2, z toho volných 2]
    Wittgenstein a psychoanalýza
  2. Postmodernismus a popírání holocaustu / Robert Eaglestone ; [z anglického originálu ... přeložil Lukáš Vacek] .  V Praze :  Triton,  2005 .  66 s.   [1, z toho volných 1]
    Postmodernismus a popírání holocaustu
  3. Heidegger, Habermas a mobilní telefon / George Myerson ; [z anglického originálu ... přeložil Jaroslav Vacek] .  Praha :  Triton,  2003 .  83 s.   [1, z toho volných 1]
    Heidegger, Habermas a mobilní telefon
  4. Chomsky a globalizace / Jeremy Fox ; [z anglického originálu ... přeložil Jaroslav Vacek] .  Praha :  Triton,  2003 .  85 s.   [1, z toho volných 1]
    Chomsky a globalizace
  5. Lyotard a nelidské / Stuart Sim ; [z anglického originálu ... přeložila Eva Vacková] .  Praha :  Triton,  2003 .  71 s.   [1, z toho volných 1]
    Lyotard a nelidské
  6. Lacan a postfeminismus / Elizabeth Wrightová ; [z anglického originálu ... přeložila Eva Vacková] .  Praha :  Triton,  2003 .  78 s.   [1, z toho volných 1]
    Lacan a postfeminismus
  7. Husserl a otázka "Co je normální?" / Antonín Mokrejš .  Praha :  Triton,  2002 .  88 s.   [1, z toho volných 1]
    Husserl a otázka "Co je normální?"
  8. Darwin a fundamentalismus / Merryl Wyn Daviesová ; [z anglického originálu ... přeložila Eva Vacková] .  Praha :  Triton,  2002 .  71 s.   [1, z toho volných 1]
    Darwin a fundamentalismus
  9. Marshall McLuhan a virtualita / Chris Horrocks ; [z anglického originálu ... přeložil Jaroslav Vacek] .  Praha :  Triton,  2002 .  77 s.   [1, z toho volných 1]
    Marshall McLuhan a virtualita
  10. Donna Harawayová a geneticky upravené potraviny / George Myerson ; [z anglického originálu ... přeložil Jaroslav Vacek] .  Praha :  Triton,  2002 .  69 s.   [1, z toho volných 1]
    Donna Harawayová a geneticky upravené potraviny

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.