Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0005460 xszp^"
  1. Maso : odborný časopis pro výrobce, zpracovatele a prodejce masa a masných výrobků .  Praha :  Brno :  ČON České a slovenské odborné nakladatelství,  Fakulta veterinární hygieny a ekologie Veterinární a farmaceutické univerzity Brno  1990-  
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2024: číslo 1, číslo 2
    2023: číslo 1, číslo 2, číslo 3, číslo 4, číslo 5, číslo 6, číslo 7
    2022: číslo 1-7
    2021: 1-7
    2020: 1-7
    2019: 1-7
    2018: 1-7 + 2 mimoř. vyd.
    2017: 1-7
    2016: 1-7
    2015: 1-7
    2014: 1-7
    2013: 1-7
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6 + Příl.
    2006: 1-4, 6 + Spec.
    2005: 1-6 + Příl.
    2004: 1-6
    2003: 1-6
    2002: 1-6
    2001: 1-6
    2000: 1-4, 6
    1999: 1-6
    1998: 1-6
    1997: 1-6
    1996: 1-6
    1995: 1-6
    1994: 1-6
    1993: 1-6
    Maso
  2. Fleischwirtschaft International : Journal for meat production andmeat processing .  Frankfurt am Main :  Deutscher Fachverlag,  [199-]-  
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2024: Number 1
    2023: Number 1-4 + Přílohy
    2022: Number 4
    2021: 2-3
    2020: 3-4 + Příl.
    2019: 1
    2018: 3-6
    2017: 1-2, 4-6
    2016: 1-3
    2015: 1-3
    2014: 1-3,5
    2013: 1-3
    2012: 1-2, 4-6
    2011: 1, 3, 5
    2010: 1, 3, 5
    2009: 1, 3, 5
    2008: 1-3, 5
    2007: 2, 4
    2006: 4
    2005: 1,3
    2004: 3
    2003: 2-3
    2002: 2, 4
    2001: 2-4
    2000: 2-4
    1999: 2-4
    1998: 2-5
    1997: 2-4
    Fleischwirtschaft International
  3. Maso international .  Brno :  University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno,  [2011]-2014 .  4 sv.  
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2014: 1-2
    2013: 1-2
    2012: 1-2
    časopis


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.