Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 31  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0201211 amg^"
  1. Domácí kuchařka / Magdalena Dobromila Rettigová .  Praha :  Ikar,  2004 .  389 s.  
    Domácí kuchařka
  2. Domácí kuchařka : spolu s ukázkami z beletristického díla M. D. Rettigové a čteními o její osobnosti / Magdalena Dobromila Rettigová ; [k vydání připravila, předml. naps. a obrazové příl. vybrala Felicitas Wünschová ; návod k použití Domácí kuchařky v dnešní kuchyni sestavila Hana Sedláčková] .  Praha :  Odeon,  1986 .  558 s.  
    Domácí kuchařka
  3. U stolu s paní M.D. Rettigovou / Joza Břízová .  Praha :  Práce,  1972  243 stran, [8] nečíslovaných listů obrazových příloh  
    U stolu s paní M.D. Rettigovou
  4. Srdce a doba : listy českých žen / uspořádal Bedřich Slavík .  Praha :  Atlas,  1942 .  397 s., [6] faks., [5] fot.  
    Srdce a doba
  5. Magdalena Dobromila Rettigová / Olga Votočková-Lauermannová ; [ilustroval Cyril Bouda] .  [S.l.] :  Politika,  1940 .  141 s.  
    Magdalena Dobromila Rettigová
  6. M.D. Rettigová : veselohra o třech jednáních / Alois Jirásek .  V Praze :  O. Růžička,  [kolem 1930] .  80 s.  
    M.D. Rettigová
  7. M.D. Rettigové Velká kuchařka : podrob. naved. k uprav. všech druhů pokrmů a nápojů v domácnosti prosté i přepych. / dle požad. mod. kuchaření k nov. vyd. uprav. a vybr. osvědč. předpisy z nejlepš. kuchař. spisů liter. čes. i cizí dopl. Ida Caligaris a Eliška Neubauerová .  Praha :  Kober,  [1925] .  XIV s., 1 l. 1057 s.  
    kniha
  8. Praktická kuchařka : sbírka vyzkoušených a osvědčených receptů kuchařských pro úpravu jídel v domácnostech i restauracích / napsala M. Retiková .  Mladá Boleslav :  Švíkal,  [mezi 1921 a 1925] .  374 s., 8 l. obr. příl.  
    Praktická kuchařka
  9. Vybrané spisy Karla Sabiny. Svazek II., Články literárně dějepisné I. / k vydání upravil Jan Thon .  V Praze :  nákladem Jana Laichtera,  1912  490 stran  
    kniha
  10. Magdaleny Dobromily Rettigové Domácí kuchařka, čili, Snadno pochopitelné a prozkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají: kterak se rozmanité moučné a ovocné lahůdky, zavařeniny a t.d. připravují, kterak se tabule nejnovějším způsobem pokrývají, kromě mnohých jiných užitečných a v domácnosti nevyhnutelně potřebných věcí / dle poměrů nynější doby a se vzhledem k novým mírám a váhám bedlivě upravila Antonie Dušánková .  V Praze :  Knihtiskárna J. Otty  nákladem Jaroslava Pospíšila,  1895  viii, 469 stran  
    Magdaleny Dobromily Rettigové Domácí kuchařka, čili, Snadno pochopitelné a prozkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.