Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0202104 amg^"
  1. Sušení bramborů, význam a upotřebení jejich / Rudolf Trnka .  Německý Brod :  Ústř. svaz pěstitelů zemáků,  1922 .  18 s.  
    Sušení bramborů, význam a upotřebení jejich
  2. Kultura řepy cukrové a umělá hnojiva / Rudolf Trnka .  V Praze :  Československá jednota řepařů,  1919  16 stran  
    Kultura řepy cukrové a umělá hnojiva
  3. O vápnodusíku a zkušenostech jeho upotřebením získaných na základě vlastních poznatků / H. Lipschütz ; S proslov. dra Nikodema Carona ; Přel. dr. Rud. Trnka .  Praha :  nákl. vlast. : Řivnáč [distributor],  1917 .  48 s.  
    O vápnodusíku a zkušenostech jeho upotřebením získaných na základě vlastních poznatků
  4. Výživa lučního porostu a hnojení luk i pastvin / Rozšíř. přednáška Dr. Ing. Rudolfa Trnky v Táboře na pastvinář.-lukař. kursu, pořád. čes. odborem rady zeměděl. pro král. České v Praze 1913 .  Praha :  A. Neubert,  1917 .  24 s.  
    Výživa lučního porostu a hnojení luk i pastvin
  5. Zelené hnojení a jeho význam / k užitku hospodář. praxe a jejímu osamostatnění naps. Dr. Ing. Rudolf Trnka .  Praha :  A. Neubert,  1916 .  80 s.  
    Zelené hnojení a jeho význam
  6. Změny v chemickém složení ječmene průběhem sladování / R. Trnka a B. Mysík. Chemické složení hlízek modré lupiny a bobu koňského / R. Trnka. Výsledky pokusů hnojařských s vápnodusíkem v roce 1912 na podzim a 1913 na jaře založených českým odborem rady zemědělské / R. Trnka, B. Mysík. Síran ammonatý a pokusy hnojařské s ním provedené v letech 1910-1912 / R. Trnka .  V Praze :  Hosp.-chemický výzk. ústav,  1914 .  [15] s.  
    Změny v chemickém složení ječmene průběhem sladování
  7. Obchodní usance o nákupu strojených hnojiv / Dr. Ing. Rudolf Trnka .  Olomouc : Praha :  Nákladem hosp. čas. "Kodym" ; A. Neubert [distributor],  1913 .  31 s.  
    Obchodní usance o nákupu strojených hnojiv


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.