Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0203925 amg^"
  1. Technologie pekařství. 2. díl, Bílé pekárny - výrobny bílého pečiva / Zprac. kol. zaměstnanců odd. pekáren a cukráren Ústř. rady družstev za ved. Josefa Spousty ; Úv.: Antonín Zmrhal .  Praha :  Úroda,  1953 .  261, [1] s.  
    Technologie pekařství
  2. Technologie mlynářství. Část II / Za spolupráce pp. Petra Burceva, ing. Luďka Jiráska, Antonína Mikoly [a j.] napsal Ing. Dr. Josef Spousta ... ; [Kresby: Holub B., Mikola A., ing. Novák J., Ráž K., Umlauf Fr.] .  Praha :  Česká společnost chemická : L. Souček [distributor],  1945 .  IX - [II] - 703 - [I] s.  
    Technologie mlynářství
  3. Technologie pekařství. Díl II / napsali Alois Kubásek a Josef Spousta. .  Praha :  Československá společnost chemická,  1936. .  275 s.  
    Technologie pekařství
  4. Technologie mlynářství. Díl I / napsal Josef Spousta. .  Praha :  Československá společnost chemická,  1934. .  320 s.  
    Technologie mlynářství
  5. Výroba a úprava potravin. Část druhá, Technologie pekařství. Díl I. / Alois Kubásek, Josef Spousta .  Praha :  Nákladem Československé společnosti chemické,  1932 .  338 s., [12] l. obr. příl.  
    Výroba a úprava potravin


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.